0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter (vlahovicdusan9)

TIM IZ PREMIJER LIGE MILANU OTIMA VLAHOVIĆA: Slavni trener želi Srbina za narednu sezonu, sprema se strašan tandem napadača na ‘ostrvu’!?

Objavljeno: 23.03.21 u 13:20

Srpski reprezentativac blista, a to nije promaklo brojnim klubovima…

U životnoj formi igra Dušan Vlahović, koji je nakon het-trika Beneventu za 45 minuta iskočio u prvi plan italijanske javnosti. Navodno, nakon tog meča je Milan istakao ozbiljnu kandidaturu da za 40 miliona evra otkupi od Fiorentine njegov ugovor koji važi do 2023. godine.

Ipak, Rosoneri nisu jedini…

U red za nekadašnjeg đaka Partizana stao je Totenhem. Naime, Žoze Murinjo trenutno u Geretu Bejlu i Karlosu Vinisujusu ima alternativu za Harija Kejna, koji je nedodirljiv na mestu prvog napadača, ali to Sparsima nije dovoljno.


(VIDEO:YouTube/MEDINHO)

Pre svega jer je su obojica na pozajmici, Bejl iz Real Madrida, a Vinisijus iz Benfike. Oni će se na kraju sezone vratiti u svoje klubove, tako da bi Vlahovič mogao da bude dugotrajno rešenje.

Ovaj 21-godišnji napadač je ove sezone na 29 utakmica postigao 12 golova i jednom asistirao, a priliku da nastavi dobre igre će imati i u reprezentativnom dresu, tokom prvog okupljanja novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, već tokom naredne sedmice. Pored Milana i Totnehmean želju da angažuje Srbina pokazala je i Roma, a kako sada stvari stoje, mala je verovatnoća da će sledeće sezone nositi ljubičasti dres.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter