124
Fudbal

FOTO: FSS

POZNATO JE KO PRENOSI MEČEVE REPREZENTACIJE: Mnogi će biti razočarani!

Objavljeno: 23.03.21 u 22:47

Veliki deo publike će ponovo biti uskraćen za prenose utakmica nacionalnog tima!

U sredu od 20:45h, reprezentaciju Srbije očekuje prvi duel u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo. Protivnik je selekcija Irske, a utakmica se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’ u Beogradu.

To će ujedno biti i debi za selektora Dragana Stojkovića Piksija. Jedan deo publike će biti zadovoljan, dok će se mnogi razočarati. Prenos će imati priliku da gledaju samo korisnici SBB-a, koji imaju kanal ‘Nova S’.

PROČITAJTE JOŠ: STIGLA JE BRZA ZAMENA ZA NESTU: Junak SP 2006. godine je novi trener Frozinonea! (VIDEO)

Neće biti prenosa na ostalim kanalima, kao ni na RTS-u.

Srbija igra protiv reprezentacije Republike Irske 24. marta, Portugala 27. marta i Azerbejdžana 30. marta, a prenos je uživo na TV Nova S -piše u saopštenju SBB-a.

 

0
0

124 Komentara

  1. Predložiću da javite vrhovnom vođi,sad će on posle Portugala samo da ova prođe pozitivno kad shvati da će imati nekakve koristi odmah će sazvati sednicu.Trijunfalno ima da saopšti kako će se on zauzeti da mi svi zajedno možemo da uživamo u tv prenosima i pobedama naše herojske reprezentacije.Piksi je bio na promociji japanske firme nedavno,koja dolazi u Srbiju.Film ,,Trumanov šou“ smo gledali u čudu misleći kome se ovo može desiti meni ne! Svi mi smo davno u ,,Trumanovom šou“, prave sprdnju od nas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka cast momcima… A vi pederi uzimajte pare a posle recite kako mi nismo za nasu drzavu I volimo Nas fudbal .. naravno lad ne mozemo da gledamo I da bodrimo monke. … Jer pola srbije ni me moze da gleda utakmicu umesto da taj Dan samo treba da na svakom programu treba da bude Nas grb I prenos… Tad cemo hrvati I sipati znati da se bodrimo za nasu zellju.za grb.za narod ….. Piksiii. Svaka cast ..

    0
    0
    Odgovori
  3. Klosari jedni, da ne dozvoljavate da gledamo nacionalni tim, sram vas bilo, bagro jedna lopovska, kome placamo pretplatu za rts, na sta to lici.
    Izdajnici Srpskog naroda, lopovcine teske.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo za Misa i ja im jebem sve po spisku pošto su dozvolili ĐILASU da jebe više od pola SRBIJE i da gledaju oni oko BGD à mi ostali pušite à sve su dozvolili ovi sa RTS i directior à.mi ga plaćamo pour kali dabogda..

      0
      0
      Odgovori
  4. korona,ubistva,pljacke,samoubistva,drоga,ko koga siluje jase, puna nam glava crnih misli .i umesto da se narod malo opusti bar da gledamo nasu reprezentaciju dobili smo LAKAT od MOCNIKA koji i dalje pa makar i od prenosa utakmice stavljaju pare u svoj dzep.zelim da reprezentacija izgubi sve utakmice i da se rasformira.Vazno je da je selektor debelo placen a to mu je bitno,ka da pusta kisu,prvo rad i reziltati ,platiti pobedu tako nereseno a za poraz kazniti novcano.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo za Misa i ja im jebem sve po spisku pošto su dozvolili ĐILASU da jebe više od pola SRBIJE i da gledaju oni oko BGD à mi ostali pušite à sve su dozvolili ovi sa RTS i directior à.mi ga plaćamo pour kali dabogda.

      0
      0
      Odgovori
  5. Nisu morali ni da igraju u Srbiji .bolje bi bilo da igraju u Albaniji posto to izgleda nije nasa reprezentacija. Sramota .

    0
    0
    Odgovori
  6. Sramota. Javljam se iz Republike Srpske i smatram da mečeve Srbije treba prenositi u Srbiji RTS,a u Republici Srpskoj RTRS. To bi jedino bilo pravedno i ispravno. Do pobjede. Živjeli srbi!

    0
    0
    Odgovori
    • Ni EVRO ne bi prenosio RTS, da smo se plasirali. Bruka i sramota da neka privatna i nebitna TV prenosi reprezentaciju.

      0
      0
      Odgovori
  7. Strasno,pa da li igde na svetu ima ovo sto ima kod nas, placas prerplatu RTS a nema sta da se gleda. Kakav jad i beda, igra reprezentacija a narod ne moze da prati utakmici . Pa srusite RTS, za sta nam treba , da gledamo BOLJI ZIVOT, SELO GORI … , dobro imamo dnevnik , parove na HEPI TV, zadrugu na PINKU, ….
    BRUKA I SRAMOTA ZA DRZAVU SRBIJU

    0
    0
    Odgovori
  8. Mi smo Prvi u svemu pa eto prvi smo i u tom da nemozemo gledati svoju reprezentaciju u svojoj zemlji na tv-u. Taman stigosmo do uspeha da imamo luksuz to jest televizore i postadosmo Prvi sa televizorima u kamenom dobu. Bravo politicari čestitam vam na prvom mestu!!! Reprezentativci zelim vam uspeh i pobedu nadam se da ce dobra vest stici i do nas za mesec-dva koji je rezultat. SBB- u pak zelim da vam svi predajnici pregore a kablove iskoristite za suicid.

    0
    0
    Odgovori
      • Dajte nacionalnu frekvenciju za sbb i svi će gledati. A u unutrašnjosti nema sbb. Imam eon na telefonu ali ne može da se gleda preko mts vifija. Nedaju da narod progleda. Mts je jedini izbor u mnogim mestima ili satelitska na krov. NEMA DRUGO ALO UZEO BIH DA IMA ALI NEMA.

        0
        0
        Odgovori
    • Nek nam jave da li su se kvalifikovali za s.p. tamo dogodine nama koji nemožemo da gledamo a mi ćemo budno da pratimo krizne štabove farme parove jer na to troše naše pare

      0
      0
      Odgovori
  9. Zar je moguce ne dozvoliti naciji da gleda prenos svoje zemlje .pa ko vise bre da navija za Srbiju .zato i jesu ovakvi rezultati

    0
    0
    Odgovori
  10. JAD I BEDA ZA RTS,A NAPLAĆUJU PRETPLATU.KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA NE PRENOSITE UTAKMICU NAŠE REPREZENTACIJE!!!!SRAM VAS BILO!!!DNO DNA!!!PA IMATE LI IMALO STIDA I SRAMA!!!

    0
    0
    Odgovori
  11. Bravo braco Srbi ! Eto koliko nam je potrebno za podele, svadje, upliv politicara… Cak i komentar da bi neko voleo da izgubimo sve tri utakmice. Zato smo tu gde jesmo, iako se neko trudi da sve to popravi, ali ne vredi – sreca te gleda, djavo ti neda… Obzirom da neki vole da bojkotuju sve, pocnite najpre od vas samih – mozda ce to pomoci da budemo bolji. Sva sreca da nas, koji volimo ovu drzavu ima malkice vise … Napred Srbijo ! ( Makar slusali samo radio prenos za sada, a i pitanje tv prenosa ce doci na red. )

    0
    0
    Odgovori
  12. Sramno za Srbiju kako mi iz unutrasnjosti da gledamo prenose utakmica .sramota i za Rts.vaznoje da svaki dan gledamo koronu.vucica.koje koga silovao itd.Ali nema veze ionako.se necemo plasirati na s.prvenstvo.nemamo sta ni izguniti.

    0
    0
    Odgovori
  13. Prenosice mladu ops mislio sam grobarske rezervne igrace koje je pozvao stolicica da ih promovise da bi se prodali cemer

    0
    0
    Odgovori
  14. Kakbe Đilas ima veze sa tim , što Mitrović I Pink ne prenose umesto onih g….a ., meće nema zarade . J..o vas Đilas više .

    0
    0
    Odgovori
  15. Nije kriv RTS već oni što su vladari SBB-a i naravno zapad koji želi da ih reklamira. Otkažite masovno SBB i gledaćete reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa Nova S TV je Đilasova, samo je pitanje kako je mogao da taj prenos otn e od RTS, KOJI PRENOSI UTAKMICU ZA ČANICE EVROVIZIJE. I KO JE U FSS – u prodao pravo prenosa?KPKEZA ILI PANTELIĆ!Đilas ponovo jaše RTS-om, jer RTS prenosi tamo neke druge kvalifikacije koje nikoga ne interesuju, i naravno posredstvom Đilasa, tj . kanala Sport kluba, koji su pod wegovom kapom . Svi mi ostali smo glupa masa , pa ne zanamo šta se radi ?Bog nam dao Đilasa zar ne?

      0
      0
      Odgovori
    • Wtf!? A to što ti plaćaš RTSu pretplatu da gledaš Vučića, a nemaju para za reprezentaciju ti nije problematično koliko je to što je prenos otkupio SBB a ne recimo telekomova Arena sport???

      0
      0
      Odgovori
  16. Najbolje bi bilo da ih bojkotujemo da niko negleda ni na tv,u a ni na stadionu kad se otvore pa kad im gledanost bude 0 onda ce razmisljati

    0
    0
    Odgovori
  17. Dajte da ustane narod i ponistimo placanje pretplate rts,nista na bolje ne ide napravite grupu na viberu,indtagramu i fejzbuku da se svi udruzimo. Rts je duzan da prenosi sve utakmice !!!

    0
    0
    Odgovori
  18. sta bre radite sa ovim ljudima zasto placamo rts a oni stavljaju pare u svoje dzepove autakmice ne prenose sram vas bilo

    0
    0
    Odgovori
  19. DRZAVO SRAM VAS BILO OCELI NEKO OBJASNITI ZASTO NEMOZEMO DA GLEDAMO PRENOS DRZAVNE REPRZENTACIJE ZABOG CEGA GRADZANI PLACAJU TV PRETPLATU

    0
    0
    Odgovori
  20. Narod je pod stresom, mnogo nervozan. Ovo su mere da se bar deo stanovništva ne nervira. Odlična odluka kriznog štaba!

    0
    0
    Odgovori
  21. Zasta mi placamo pretplatu rts-u.To je olicenje politike koju vodi Vucic.M ismo iz unutrasnjosti osudjeni da gledamo njega i njegove televizije.

    0
    0
    Odgovori
  22. To što neprenosi nacionalna televizija,nacionalni tim,to su upravo srpska posla ! Nema patriotizma ! To će isto da fali i nacionalnom timu za razliku recimo od hrvata koji ponesu i srce na terenu. Upravo su zato dogurali do finala u Rusiji,a nama srbima su dvoje albanaca iz Srbije očitali fanrastičnu lekciju patriotizma !!! Eto…

    0
    0
    Odgovori
  23. MA VUCICU AJDE VEC JEDNOM USVOJITE I DONESITE ODLUKU, DA SVA TAKMICENJA REPREZENTACIJA SRBIJE PRENOSI NACIONALNA TELEVIZIJA.

    0
    0
    Odgovori
  24. MA VUCICU AJDE VEC JEDNOM USVOJITE I DONESITE ODLUKU, DA SVA TAKMICENJA REPREZENTACIJA SRBIJE PRENOSI NACIONALNA TELEVIZIJA.

    0
    0
    Odgovori
  25. Strašno bitno je da se RTS pretvori u prenos sektaša Kona, Tiodorovića,………. i onog majmuna Vučića, a ne najvažnije fudbalske utakmice. Stidim se ljudi koji vode ovu zemlju bruka i sramota.
    .

    0
    0
    Odgovori
  26. Sta se vi cergni sledbenici kao pa nesto zalite sto ne mozete gledati vasu rezervnu ekipu jer vam je sve Cergarka?. A tako se i ponasate decenijama prema nacionalnom timu,unistavali ste ga na svaki nacin,izazivali skandale i bojkote,zabranjivali igranje u Rupcagi… E,sad kad ste se svi naprdili u FSS,sada bi da malo gledate iz fotelja?!
    Imate vi vasu reprezentaciju Terzijanu sastavljenu od Komora do Australije i Kanade…. to je vasa zakletva.
    Imate vass Telekomovu Cerga nacionalnu frekvenciju u vidu CiganijaArenasport pa gledajte Bosnu i CG a moze i Hr. Mi cemo gledati nasu Srbiju, ima nacin kako cemo!

    0
    0
    Odgovori
  27. Vazno je da je Vucic i Kon na svakoj televiziji,ali ako Piksi(Bog) da idemo na Svetsko Prvenstvo,jer MOZEMOOO.!!!! OBRADUJTE NAS!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter