0
Odbojka

FOTO: OK Partizan

PARTIZANOVE VELIKE AMBICIJE: ‘Trebalo nam je nekoliko godina da se konsolidujemo!’

Objavljeno: 23.03.21 u 10:36

Velike ambicije odbojkaškog kluba Partizan.

Partizan kao jedan od najpoznatijih klubova srpske odbojkaške scene, u finišu sezone iznenadio je mnoge i u muškoj i u ženskoj kategoriji. Seniri su pobedili favorizovani Niš na početku plej ofa, oba meča 3:0. U polufinalu koje počinje u četvrtak slede dueli sa Mladim Radnikom iz Požarevca. Odbojkašice su napravile senzaciju pobedom u Obrenovcu nad TENT-om od 3:0 i večeras (utorak) u Beogradu bilo koja pobeda takođe ih vodi u polufinale.

FOTO: OK Partizan

‘Nekoliko godina nam je trebalo da konsolidujemo redove i postanemo itekako jaki i kod mladića i devojaka. Zašto ne bi razmišljali i o titulama. Ipak, glavni cilj je ispunjen a to je da budemo u vrhu srpske odbojke. Naravno ako budemo nastavili sa ubedljivim igrama zašto se ne bi nadali i plasmanu u finale. Najnoviji odlična rezultati u obe konkurencije i šansa da se dođe do trofeja, su doveli do toga da se veliki Partizanovci, prijatelji kluba i društveno odgovorne firme, priključe crno-beloj porodici. Posle razgovora sa Aleksandrom Stankovićem, uspešnim privrednikom dogovorili smo da on prihvati ulogu predsednika Upravnog odbora, što će biti prvi korak ka stvaranju jakog Partizana na svim nivoima.’ – istakao je Željko Tanasković.

FOTO: OK Partizan

Tanasković otkriva i nove planove.

‘Već postoje novi predlozi ka dostignuću željenih ciljeva a jedan od najvažnijih je izgradnja Partizanovog sportskog objekta, kojim će se stvoriti uslovi za napredak svih selekcija. Za to će nam uz prijatelje koji hoće da pomognu trebati i pomoć države i lokalnih samouprava. Sport je i najbolji ambasador Srbije.’ – zaključio je Tanasković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter