0
Fudbal

FOTO: FSS

OVO BI MOGAO DA NAM BUDE GLAVNI ADUT: Pogledajte koja je najveća slabost Republike Irske!

Objavljeno: 23.03.21 u 18:02

Meč je na programu u sredu od 20.45.

Fudbalska reprezentacija Srbije će kvalifikacije za SP početi u Beogradu. U goste dolazi selekcija Irske koja će imati jedan ogroman problem.

Naime, njihov najbolji golman, Daren Rendolf koji brani za Vest Hem propustiće ovaj meč. Dovoljno kvalitetnu zamenu nemaju, pa će prema pisanju irskih medija na gol stati Mark Travers. On ima samo 21 godinu, član je Bormuta, ali tamo ne brani.

FOTO: Youtube/Screenshot – Daren Rendolf

Tim iz Engleske ga je prošle sezone prosledio na pozajmicu u Svindon, u treći rang engleskog fudbala. Da stvar bude još gora, tamo je branio samo na 8 mečeva i pitanje je koliko je kvalitetan.

Druga opcija može biti Kiran O’Hara. Ponikao je u Mančester Junajtedu, ali nije bio ni blizu prvog tima. Išao je na dosta pozajmica u niželigaše, a sada trenutno nastupa za Barton Albion (3. liga).

Očigledno su golmani Irske popularni u trećoj ligi. Tu brani i njihova najveća nada Gevin Bazunu koji je na pozajmici iz Mančester Sitija. Kapiten nacionalnog tima Šejmus Kolman, prokomentarisao je kako nema predstavu ko će stati na gol.

Ne znam ko će od njih braniti, nemam nikakvu informaciju. Imali smo sreće sa Darenom Rendolfom prethodnih godina, odlično je branio i faliće nam. Sa druge strane imamo mlade momke koji su dobri golmani kao što su Mark i Gevin, rekao je Kolman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter