0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

NOVO IZDANJE ANGT TURNRA OD PETKA: Juniori Zvezde, Partizana i Mege u borbi za plasman na završni turnir Evrolige

Objavljeno: 23.03.21 u 12:38

KK Crvena zvezda i ove godine organizator je tradicionalnog kvalifikacionog juniorskog turnira Evrolige +Adidas Next Generation Tournament – ‘Marko Ivković“.

Ovaj turnir održava se 10. put u nizu u organizaciji Evrolige i KK Crvena zvezda. Tokom predstojećeg vikenda, od petka do nedelje (26.3. – 28.3) za mesto na završnom turniru u Kelnu, i trofej pobednika boriće se ekipe Makabija iz Tel Aviva, Kluža, Partizana, Cedevita Olimpije, Mege, Budućnosti, Lokomotive Kuban i domaćina i organizatora turnira Crvene zvezde.

Svi mečevi na predstojećem turniru igraće se u hali FMP Arena, ovoga puta bez obzira na veliko interesovanje, bez publike zbog pandemije koronavirusa i uz poštovanje svih mera i protokola Vlade Republike Srbije.

Upravo zbog toga, KK Crvena zvezda je u saradnji sa svojim medijskim partnerom TV Arena sport obezbedio direktne prenose utakmica, koje će biti direktno prenošene na kanalima te televizije, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu KK Crvena zvezda.

Ekipe su podeljene u dve grupe. U grupi A nalaze se ekipe Makabija, Kluža, Partizana i Crvene zvezde, dok se u grupi B nalaze ekipe Mege, Budućnosti, Lokomotive Kuban i Cedevita Olimpije.

Turnir u petak zvanično otvaraju u 10 časova ekipe Crvene zvezde i rumunskog Kluža, dok je nakon dvodnevnih borbi za plasman na tabeli po grupama, nedelja rezervisana za utakmice koje će odrediti konačan plasman i pobednika turnira. Finalni meč igra se od 20 časova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk)

Takođe, tradicionalno u pauzi između utakmice za treće mesto i velikog finala, održaće se takmičenje u brzom šutiranju trojki i zakucavanju.

– KK Crvena zvezda i narednih dana do početka turnira detaljno će informisati javnost o svim detaljima vezanim za turnir koji počinje u petak, a svim zainteresovanima na raspolaganju će biti i detaljna brošura u pdf formatu u kojoj se nalaze svi detalji vezani za ovaj turnir, pozdravni govori prvog čoveka EL Đordija Bertomeua, predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića, raspored utakmica, kompletan spisak timova. KK Crvena zvezda i ove godine potrudio se da uz saradnju sa Republikom Srbijom, gradom Beogradom, i svojim partnerima obezbedi najbolje moguće uslove za održavanje turnira i u okolnostima pandemije, poručili su crveno-beli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter