1
Fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

MATIĆ SUROV: ‘Naš fudbal je na dnu. Ako dođemo Vidić i ja neće biti mesta za mnoge!’

Objavljeno: 23.03.21 u 11:21

Da li Nemanja zna nešto što mi ne znamo?!

Proslavljeni srpski vezista Nemanja Matić govorio je o aktuelnoj situaciji u FSS-u. On je u razgovoru za B92, otkrio šta on misli o toj temi.

‘Plan bi trebalo da ima čovek koji preuzme Savez, a ja se nadam da će to biti Nemanja Vidić. Ja samo znam da ukoliko se Nemanja ili ja u budućnosti budemo nešto pitali, mnogi iz domaćeg fudbala neće imati šta da traže tu. Da li je vreme za Vidića? Već kasnimo… Ako krenemo danas sa jasnim planom za oporavak našeg fudbala, biće nam potrebno šest ili sedam godina. Tako da je vreme za Nemanju svakako.’ – počeo je izlaganje Matić.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Budućnost imamo, ali sve manje igrača nam igra na vrhunskom nivou, svega nekoliko u najboljim ligama kao što su Engleska i Španija… Domaća liga nam je mnogo loša, deca zbog nedostatka uslova i kvaliteta rano odlaze u inostranstvo i ne stignu da sazreju kao igrači i ljudi. Uglavnom ostaju u našem fudbalu oni koji moraju, kažem uglavnom, ne svi.’ – rekao je i potom dodao.

‘Smatram da nam reprezentacija ne zaostaje mnogo, imamo dobrih igrača, ali domaći fudbal je na dnu. Tu zaostajemo 30-ak godina u odnosu na najbolje lige Evrope.’ – reči su Nemanje Matića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter