0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Hrvat je novi trener CSKA!

Objavljeno: 23.03.21 u 20:15

Nekadašnji napadač Bajerna stiže u Moskvu!

Viktor Gončarenko će morati da potraži novi posao! Na klupu moskovskog CSKA dolazi Ivica Olić! Hrvat stiže na dobro poznato mesto.

Bivši napadač fudbalske reprezentacije Hrvatske, proveo je tri godine u dresu ekipe CSKA. U periodu od 2003. do 2006. godine je zabeležio 116 utakmica, a postigao je 44 pogotka.

Od 2017. godine je gradio trenersko iskustvo. Tri i po godine je bio asistent u nacionalnom timu svoje države.

PROČITAJTE JOŠ: NE MOGU I NJEGA DA NAM UZMU: Mladi fudbaler se pojavio na okupljanju i razočarao Crnogorce!

-Veoma sam srećan što je Ivica održao svoje obećanje da će se jednom vratiti u klub. Shvatamo da nema iskustvo i izmerili smo te rizike u našoj odluci. Ovaj korak će nam pomoći da unapredimo situaciju na tabeli i da razvijamo tim. Ivica može da računa na punu podršku trenerskog tima. Siguran sam da će ga navijači toplo dočekati. Osvojio je toliko titula kao igrač i nadam se da će nam doneti još uspeha-izjavio je direktor CSKA Jevgeni Giner.

CSKA se nalazi u problemima! Klub iz glavnog grada Rusije zauzima 5. poziciju na tabeli najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u državi.  Ekipa koju će u nastavku sezone predvoditi Ivica Olić, zaostaje osam bodova za prvoplasiranim Zenitom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter