0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BEKAM DOVODI MESIJA I RONALDA U SVOJ TIM: Ne mislim da bi igračima bilo teško da se odluče na takav korak!

Objavljeno: 23.03.21 u 17:33

Ima li šanse da u narednim godinama Mesi i Ronaldo ispune san svim ljubiteljima fudbala?

Legendarni reprezentativac Engleske, Dejvid Bekam istakao je da su njegove ambicije na najvišem mogućem nivou. Navodi da je od trenutka najavljivanja Majamija bilo priče o dovođenju najvećih zvezda.

Kada smo najavljivali Majami, znali smo da će biti priče o tome koje igrače ćemo da dovodimo, bili to Ronaldo, Mesi ili Nejmar. Uvek je bilo te priče, a ja u stvari ne mislim da bi igračima bilo teško da se odluče na takav korak, da budem iskren, jer je ovde sjajno, počeo je Bekam.

U timu već nastupaju Gonzalo Iguain, Blez Mautidi i Rajan Šokros. Kada su ga upitali zašto misli da bi najveće zvezde došle na Floridu, on je izneo sve svoje argumente.

Prvo i očigledno, ovo je sjajan grad. Osećam da imamo veliku bazu talenata, ali i razumem da postoji mnogo talenata u Južnoj Floridi i mislim da imamo pravu šansu. Majami je grad koji privlači fudbalere koji su igrali u Evropi i koji su velike zvezde, zaključio je Bekam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter