0
Fudbal

FOTO: TV Prva/printscreen

BARD SUROVO ISKREN: ‘Dva poraza i teraće ga!’

Objavljeno: 23.03.21 u 11:51

Milan Bard Živadinović dao je izjavu u svom stilu!

Legendarni srpski trener, poznat po mnogim svojim izjava ‘Bard’ Živanović, dao je izjavu na temu novog selektora Srbije.

‘Nije ovo isto vreme za Piksija, kada je on igrao fudbal i kada je danas selektor. Danas ga mrze više nego bilo kog. Mrze ga svi koji su rasli s njim, a nisu dostigli njegov nivo. Ja znam Miljan kada je izabran. izgurao je i postao veliki svetski trener. Ovi ljudi koji odlučuju treba da nađu nove snage. Ne treba nekog da vade iz ’naftalina’. On kad dva puta bude izgubio, pričaće se o ostavci. Trener i selektor se postavljaju i smenjuju zbog dobrih i loših rezultata. On mora i na i van terena da napravi čvrstu disciplinu.’ – rekao je Bard za TV Prva.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Ne sumnjam ni u koga. Ja sam dobronameran i želim svima dobro i znam kako je biti selektor. Nema tu spavanja. Nema posle prvog nerešenog rezultata, kada te svi menjaju, da ostaneš normalan. Mnogo je teško. Portugal kod kuće bez publike. Onda poslednja utakmica u Azerbejdžanu, sa publikom, hladno, svi su protiv nas…’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter