0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/KK Budućnost VOLI

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Odbrana je presudila!’

Objavljeno: 22.03.21 u 09:24

Budućnost je deklasirala Crvenu zvezdu u derbiju kola ABA lige.

Rezultat u podgoričkoj Morači bio je 83:63, a nakon meča mnogo razloga za zadovoljstvo imao je Dejan Milojević.

‘Jako sam zadovoljan. Odbrana je presudila, zadržali smo Zvezdu na 63 poena. Nema prostora za slavlje, moramo da se resetujemo, jer nas već u utorak čeka važna utakmica. Ponavljam se, ali meni je bitno da igrači daju sve od sebe, a za šta će nam to biti dovoljno pojma nemam. Nekad za ovakvu utakmicu, nekad za poraz, a bitno mi je da izgledamo kao tim. Ne tolerišem dve stvari, neigranje na maksimalnom nivou i sebičnost. To ne radimo, jer igramo energetski maksimalno i nesebični smo.’ – rekao je Milojević i potom dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Bili smo odmorniji od Zvezde, koja je nedavno odigrala utakmicu i bila jako dobra u Atini. Imali smo više više vremena da se odmorimo, ali mi sada u sedam dana imamo jako teške utakmice. Nema kukanja, to ne može da se promeni. Fedor Žugić neće igrati protiv Monaka. Odluka kluba je da ide u Beograd da igra juniorsku Evroligu. Nadam se da će biti tu za polufinale.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter