0
Fudbal

FOTO: FSS

SRPSKA REPREZENTACIJA PLAŠI SELEKTORA IRSKE: Imaju 7 napadača koji igraju na dobrom nivou!

Objavljeno: 21.03.21 u 19:29

Bliži se i debi novog selektora Srbije.

Dragan Stojković Piksi je najavio ofanzivan fudbal i navijači jedva čekaju da vide njegovu startnu postavu. Prvi meč u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022. godine, odigraće se 24. marta.

Šef stručnog štaba u nacinalnom timu Irske Stiven Keni obratio je pažnju na srpske napadače. On je svakog od njih opisao u nekoliko reči.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Verovatno imaju sedam napadača koji igraju na dobrom nivou. Dušan Vlahović, postigao je het-trik za Fiorentinu prošle nedelje. Luku Jovića Real Madrid kupio je za 60 miliona evra i sad je u Ajntrahtu da bi postizao golove. Aleksandrar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić… On je igrač meseca u Laciju, dobar igrač. Tu su i Nemanja Radonjić koji je stvarno brz i Filip Kostić koji igra po levoj strani u Frankfurtu i mnogo je dobar, počeo je Keni.

Takođe je rekao da je veliki problem za njih to što Piksi debituje, iz prostog razloga što ne znaju koga će on odabrati za utakmicu. Naveo je i da naš tim može da igra i sa četvoricom igrača u napadu.

Zaista, taj tim može da igra sa trojicom ili četvoricom igrača u napadu. Problem je novi selektor, teško je znati koga će odabrati za meč. Ne možemo se previše fokusirati na to, ali znamo koja su njihova oružja. Moramo da odigramo dobro, da ne potcenimo sebe i da budemo agresivni na naš način. Naša situacija sa napadačima nije impresivna, ali kao tim možemo da zabeležimo dobar rezultat u Srbiji, zaključio je Stiven Keni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter