0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SRPSKA LIGA ‘ISTOK’: Zaječarci odmiču rivalima!

Objavljeno: 21.03.21 u 19:12

Proteklo 23.kolo Srpske lige „Istok“ donelo je dva poprilična iznenadjenja.

Radnički iz Svilajnca samo je remizirao na svom terenu protiv Radana iz Lebana (1:1), dok je Vlasina uprkos vodjstvu u 60.minutu na gostovanju kod Trstenika PPT, na kraju ostala praznih šaka (2:1).

„Kikseve“ najbližih pratilaca iskoristio je Timok 1919 iz Zaječara koji je prekinuo mini seriju Jedinstva iz Paraćina i pobedom od 3:1 učvrstio se na vodećoj poziciji na tabeli.

Popovčani su konačno posle tri odlaganja odigrali meč sa nejakom Župom i „petardom“ podgrejali nade svojih navijača da možda mogu do samog vrha tabele. Naime, Budućnost iz Popovca ima tri utakmice manje i u slučaju maksimalnog učinka prestigla bi trenutnog lidera iz Zaječara.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

OFK Topličanin je identičnim rezultatom 5:0 pregazio nekadašnjeg drugoligaša iz Mrštana, dok je zahuktala Pčinja deklasirala slabašne Kablove – 9:0.

Važne bodove za proboj ka bezbednoj zoni ostvarili su SFS Borac iz Paraćina protiv Rembasa (3:1), i Dunav u Prahovu protiv Mladosti iz Medoševca (2:0).

OFK Sindjelić je u Nišu došao samo do boda protiv Timočanina – 1:1, dok je jedini trijumf u gostima ostvario Car Konstantin u Vladičinom Hanu. „Carići“ su bili bolji rival u burnon duelu, a na ruku im je išla i preoštra igra Hančana zbog koje su dva igrača usled isključenja već početkom drugog dela ranije morali na tuširanje.

REZULTATI 23. KOLA:

Pčinja – Kablovi 9:0
Trstenik PPT – Vlasina 2:1
Timok 1919 – Jedinstvo Paraćin 3:1
Dunav – Mladost 2:0
OFK Sinđelić – Timočanin 1:1
SFK Morava – Car Konstantin 1:3
OFK Topličanin – Moravac Orion 5:0
Radnički Svilajnac – Radan 1:1
SFS Borac – Rembas 3:1
Budućnost Popovac – Župa 5:0

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter