0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

MEDIJI U PORTUGALU PIŠU O GRUJIĆU: Poznato je da li će Porto pokušati da ga zadrži i za narednu sezonu i šta će raditi Liverpul!?

Objavljeno: 21.03.21 u 19:31

I dalje nije sigurno gde će igrati sledeće sezone…

Nakon engleskih, sada i mediji u Portugalu pišu o Marku Grujiću i donose informaciju da će srpski reprezentativac promeniti sredinu posle juna, budući da mu tada ističe jednogodišnja pozajmica.

Povratak na ‘Enfild’ malo je realna opacija jer će Liverpul pre pružanja nove šanse pokušati da zaradi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Naime, Grujić će prema engleskim izvorima biti cenjen na 14 miliona evra, a to nije iznos za koji bi Porto pristao na pregovore.

Srbin je dosad odlazio na pozajmice u Kardif, Hertu i ove sezone je u Portu sa kojim će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Čelsija, pa ako ne bude bilo zainteresovanih timova da otkupe ugovor, verovatno će doći do nove pozajmice.

FOTO: Twitter

Grujić ima vremena da ubedi menadžera Liverpula i čelnike kluba da vredi da ga zadrže, a ostaće će upisano da je on bio deo prvog transfera Jirgena Klopa otkako je preuzeo ulogu menadžera Liverpula. On je u januaru 2016. godine kupljen od Crvene zvezde za sedam miliona evra, ali je zbog pozajmice do kraja sezone ovaj transfer doneo crveno-belima šest miliona evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter