0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

BUM! ZEMLJOTRES U SVETU FUDBALA: Nemac već uči španski jezik!

Objavljeno: 21.03.21 u 10:31

Lev će predvoditi Nemačku reprezentaciju još samo na Evropskom prvenstvu!

Kako je prethodnih dana potvrđeno, Joakim Lev će nakon narednog kontinetalnog takmičenja napustiti selektorsku poziciju. Iskusni stručnjak je samostalno doneo odluku, a čelnici iz saveza nisu hteli da se mešaju.

Dugo se govori o njegovom potencijalnom transferu u neki od najvećih klubova u Evropi. Kako javljaju mediji u Španiji, Lev već uči jezik i spreman je da se preseli u LaLigu.

Javna je tajna da je čuveni trener  davno izrazio želju za dolazak u Španiju. Real je još 2014. godine bio zainteresovan za njegove usluge. Neće biti iznenađenje ako upravo Lev nasledi Zidana na klupi kraljevskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ: FUDBALERI SPREČILI TUČU TRENERA! Haos na utakmici u Portugalu! (VIDEO)

Kao dve potencijalne zamene za Leva na klupi Nemačke, spominju se trener Bajerna Hans Flik i šef stručnog štaba Liverpula Jirgen Klop.

Nacionalni tim Nemačke je beležio sjajne rezultate sa Joakimom Levom na klupi. Nemci su 2014. godine osvojili Svetsko Prvenstvo u Brazilu, a 2010. u Južnoj Africi su zauzeli 3. poziciju. Na šampionatu Evrope 2008. godine, poraženi su u finalu od Španije. 2012. i 2016. su osvajali 3. mesto, a 2017. godine su postali šampioni na FIFA Kupu konfederacija. 

Jedini loš rezultat zabeležen je na prethodnom Svetskom šampionatu u Rusiji. Njegova selekcija je na iznenađenje svih, takmičenje završila u grupnoj fazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter