0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

ZEMLJOTRES U TOKU MEČA ŠOKIRAO PUBLIKU: Teniseri su nastavili da igraju! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.21 u 13:23

U polufinalu turnira u Akapulku videli smo nešto neuobičajeno.

Na meču između Aleksandra Zvereva i Dominika Kepfera desila se neverovatna scena. Nemac je slavio rezultatom 2:0 (6:4, 7:6), dok je susret obeležio zemljotres koji se dogodio usred poena.

Igrao se prvi gem drugog seta, Kepfer je vodio 40:15 i odjednom je sve počelo da se trese. Gledaoci kraj TV ekrana, mogli su da vide kako se kamera mrda.

Zverev je na konferenciji posle meča rekako kako nije ni znao šta se desilo. On navodi da je sličnu situaciju već imao.

Nisam znao šta se desilo. Nije znao ni Dominik. Samo smo čuli publiku. Pretpostavljam da su svetla počela da se tresu i poblika je to osetila više od nas. Trčali smo po terenu, pa smo igrali poen tokom zemljotresa. Nismo osetili mnogo toga, ali se očigledno desio. Bio sam svedok toga, pretpostavljam da je to normalno ovde. Slično mi se desilo tokom meča ili tokom treninga. Ne sećam se. Bio je jači tada, jer sam video da se svetla tresu. Ništa nisam video danas. Nadam se da su svi dobro u regiji najbližoj zemljotresu, izjavio je Zverev.

Aleksandar Zverev će u finalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa. Grk je u drugom polufinalu savladao Musetija, predstavnika iz Italije, takođe sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter