0
Košarka

Foto: KK Partizan

‘ŽALILA SE NA ZLOSTAVLJANJE’: Da li je poznato zašto se mlada košarkašica odlučila na samoubistvo?!

Objavljeno: 20.03.21 u 21:10

Prosto je tužno i neverovatno da se jedan mlad život ovako ugasi..

Smrt mlade košarkašice Partizana Milice Mrkele, mnoge je ostavila u šoku, ali i u velikoj nedoumici, zašto je to uradila. Sada se na ‘Facebook’ mreži pojavila Jelica Dabović,sestra Ane i Milice Dabović, kojoj se Milica navodno obratila, a evo šta ona kaže.

‘Nažalost, ova devojka mi je pre nekih mesec dana na instagramu pisala da se suočava sa stravičnim nasiljem i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubistva. Rekla sam joj da svaki problem ima rešenje i da mi samo napiše o čemu se tačno radi. Međutim, nije me poslušala, već je ubrzo prestala da piše, a potom i ugasila profil, očigledno izabravši sopstveno ,,rešenje”. Iako na tom profilu nisu bili njeni pravi podaci, po detaljima koje mi je opisala u porukama, kristalno je jasno da je baš ona u pitanju i to je treća osoba koja se ubila zbog zlostavljanja, a koja je o tome prethodno mene obavestila. Jezivo zaista.

FOTO: Facebook screenshot

DEVOJKE, ZAPAMTITE – NIŠTA GLUPLJE NEMA OD ĆUTANJA KOJIM ŠTITITE SVOG ZLOTVORA, OSIM POMISLI DA ĆETE JEDINO SAMOUBISTVOM REŠITI PROBLEM!!!! VERUJEM DA OSIM ZLOČINCA KOJI JE OVU DEVOJČICU OTERAO U SMRT, SIGURNO POSTOJI NAJMANJE JOŠ JEDAN SVEDOK KOJI ZNA ZBOG ČEGA SE OVO DESILO I KOGA ĆE POJESTI RAK SAVESTI AKO NASTAVI O TOME DA ĆUTI!’

Ovo stoji na ‘Facebook’ profilu Jelice Dabović, koja se kako i sama navodi čula sa Milicom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter