0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Ono što je trebalo da se vidi – videlo se!’

Objavljeno: 20.03.21 u 21:50

Bila je ovo 16. vezana pobeda Crvene zvezde.

Nakon meča vidno je zadovoljan bio Dejan Stanković.

‘Ono što je trebalo da se vidi – videlo se. Ima dosta stvari koje treba da se baci sa strane. Svaki minut u Zvezdi je dokazivanje, svako pokaže da li jeste ili nije za Zvezdu. Bitan mi je bio rezultat i da ovu seriju od 11 utakmica završimo kako smo želeli, nemam šta da zamerim momcima, idu na zasluženi odmor – konačno.’ – započeo je razgovor za Arenu Dejan Stanković.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Odmor dolazi u fenomenalnom trenutku, svaka čast momcima, više je to izgledalo lepo i efikasno, ali nekada ne mogu da idem preko nerealnih stvari da na 3:0 ideš da se pokidaš. Ovo je lep put.’ – zaključio je on.

‘Mi uopšte nismo bili tako loši, probali smo da ugrozimo Zvezdu iz kontri, ali kad primite onako tri gola za 6-7 minuta… Probali smo da se vratimo, ali njihov kvalitet se pokazao. Pauzu ćemo iskoristiti da se okrenemo mečevima na kojima moramo da uzmemo neke bodove’ – reči su trenera Mladosti!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter