0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

SINIŠA NAKON VELIKOG PREOKRETA: ‘Bili smo užasni!’

Objavljeno: 20.03.21 u 20:45

Iskreno je govorio Siniša Mihajlović.

Duel Bolonje i Krotonea obeležio je veliki preokret tima koji sa klupe vodi Siniša Mihajlović. Krotone je nakon 45 minuta vodio 2:0, ali je u drugom poluvremenu viđena druga priča. Potpuni preokret i pobeda od 3:2 za Bolonju.

‘Bili smo užasni u prvom poluvremenu, ali smo u drugom promenili sistem, uveli nove igrače i pokrenuli preokret. Rekao sam igračima u poluvremenu da je bitno da postignemo jedan gol i da ukoliko to uradimo, da ćemo moći i do pobede. Bio sam u pravu. Pokazali smo karakter, igrali briljantno u drugom poluvremenu. Na kraju smo mogli da trijumfujemo i ubedljivije.’ – rekao je Siniša i potom dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘U nekim prošlim vremenima razlupao bih celu svlačionicu. Sada sam odlučio da se usredsredim na ponos i dostojanstvo igrača. Govorio sam im o tome, zato što smatram nemogućim da ne stvorimo nijednu šansu protiv poslednje ekipe u ligi, uz dužno poštovanje prema Krotoneu.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter