0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

POZNATO JE KO ĆE SUDITI U PODGORICI: Iskusni Hrvat predvodi sudije na mečuu Budućnost – Zvezda, tu su i dva Slovenca!

Objavljeno: 20.03.21 u 11:35

Derbi 22. kola ABA lige igra se sutra od 20 časova u ‘Morači’.

Još malo je preostalo do utakmice između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici. Ovaj meč ima veliki ulog, pošto će se dve ekipe boriti za što bolju startnu poziciju i prvo mesto na tabeli pred plej-of, pošto Beograđani do sada imaju dva, a domaći tri poraza.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje, ali za razliku od nekih prethodnih godina, ovoga puta na tribinama u ‘Morači’ neće biti publike, već će navijači u Crnoj Gori morati da se zadovolje praćenjem susreta putem televizijskog prenosa.

ABA liga je tokom današnjeg dana delegirala trojicu arbitara koji će deliti pravdu na susretu dva velika rivala. Na čelu će se naći iskusni hrvatski sudija, Sreten Radović, a pomagaće mu Slovenci – Matej Boltauzer i Milan Nedović. Svi oni su već bezbroj puta vodili utakmice dva tima u ABA ligi.

FOTO: KK Partizan NIS

Što se tiče dosadašnjih susreta, Crvena zvezda ima pobedu više (23:22), ali je poslednji trijumf ostavila Budućnost, koja je u prvom delu sezone u Beogradu slavila s 67:65.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter