0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN PREKINUO LOŠU SERIJU: Crno-beli savladali Mornar iz Bara!

Objavljeno: 20.03.21 u 18:52

Važna pobeda za ekipu iz Beograda!

Partizan je dočekao Mornar iz Bara u glavnom gradu Srbije. Meč 22. kola ABA lige, završen je pobedom domaće ekipe rezultatom 83:75.

Mornar je bolje startovao i gosti su imali skromnu prednost sve do završnice druge četvrtine. Partizan je stekao prednost i održavao je i u nastavku.

Tokom treće deonice uglavnom se igralo ‘koš za koš’, a Partizan je imao šest poena prednosti.

Na samom startu odlučujućeg dela igre, crno-beli su napravili sjajnu seriju. Pejdž je pogodio trojku sa osam metara, a zatim je Perkins ukrao loptu Gordiću i položio loptu u koš. Partizan je stekao 14 poena prednosti.

Crno-beli su bili bolji do kraja meča i nakon sedam vezanih poraza su stigli do trijumfa!

Najefikasniji igrač u redovima domaće ekipe bio je Rašon Tomas. Sjajni Amerikanac je postigao 17 poena, a na to je dodao i 13 uhvaćenih lopti. Pratio ga je Markus Pejdž sa 14 poena i četiri uspešna dodavanja. Perkins je odigrao jednu od boljih partija u dresu crno-belih. Američki košarkaš je meč završio sa 12 poena, tri skoka i četiri asistencije.

U ekipi iz Bara istakao se Smit sa 15 poena i dva skoka. Pratio ga je Hamilton sa 11 postignutih poena i pet uhvaćenih lopti. Gordić je dodao devet poena, tri skoka i šest asistencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter