0
Košarka

FOTO: Screenshot

‘KO KAŽE DA ME NIJE PRIGA’: Jokića pitali o MVP priznanju, on odgovorom nasmejao sve! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.21 u 10:39

Srpski košakraš Nikola Jokić bio je raspoložen nakon pobede i preokreta Denvera protiv Čikaga.

Centar Nagetsa se potrudio da pojasni na koji način je uspeo da pronađe Džamala Mareja za šut kojim je ekipa Majkla Melouna izborila produžetak.

Džamal i ja imamo akciju, koju smo pokušali da odigramo i ovaj put. Obično tu dođe do preuzimanja, on je pokušao isprva da šutira, ali nije mogao. Imali smo dosta vremena do kraja napada. Video sam da je odbrana Čikaga stala, okrenuo sam se ka Mareju, dodao mu loptu, ovaj je fintirao i potom pogodio za tri poena. Sve se dogodilo zbog Fakunda Kampaca, koji je ukrao loptu, rekao je Jokić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Potom je na čistom srpskom jeziku prokomentarisao dešavanja sa utakmice i pohvalio Fakunda Kampaca, koji je ukrao loptu i omogućio njegovom timu da zapravo dođe do velikog preokreta i pobede.

– Mislim da su oni imali kontrolu utakmice sve vreme, mi smo imali lošu energiju, nismo trčali, nismo izlazili da zasmetamo. Gubili smo 14 razlike sedam-osam minuta pred kraj. Fakundo je uzeo loptu na kraju, Marej je pogodio tu trojku… I produžetak je bio gust, vodili smo sedam-osam razlike. Oni su se brzo vratili, ali eto, završili smo na kraju utakmicu i to je najvažnije za tim, dodao je srpski igrač.


(VIDEO:YouTube/Denver Nuggets)

Upitali su Jokića šta misli o tome što je trenutno prvi kandidat za titulu najkorisnijeg u ligi, pošto je ranije pričao da ga individualna priznanja ne zanimaju.

– Ko je rekao da me nije briga? (smeh) Samo sam hteo da vidim tvoju reakciju. Lepo je, saigrači mi veruju, trener mi veruje, svi mi veruju. Tako da je sjajno imati toliku podršku iza sebe, mnogo znači. Kul je, rekao je Jokić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter