0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

KADROVSKI PROBLEMI SURDULIĆANA PRED MEČ NA BANJICI: Đorđević se nada povoljnom ishodu protiv Rada – ‘Izlazimo jako i hrabro’

Objavljeno: 20.03.21 u 10:16

Poslednje kolo pre pauze zbog utakmica reprezentacije Radnik odigrava u Beogradu protiv ekipe Rada.

Dobre partije u zgusnutom rasporedu prvenstvenih utakmica i utakmice kupa, uzeo je na drugoj strani danak Surduličanima da u poslednje kolo pre nastupajuće pauze ulaze sa većim kadrovskim problemima i to kada ih očekuje teško gostovanje čvrstoj ekipi koja se trenutno nalazi u kritičnoj zoni tabele Super lige.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Očekuje nas teška utakmica. Igramo sa ekipom Rada, velikim klubom sa velikom tradicijom, no sada se bore za opstanak. Sigurno je da će imati veliki imperativ pobede i da će od prvog minuta ići na to. Mnogo su bolja ekipa sada i mnogo bolje igraju nego u prvom delu sezone što govori da nas ne čeka nimalo naivan susret. Mi jesmo u seriji dobrih rezultata, no i pored toga i dalje imamo kadrovskih problema. Četvorica igrača su povređena, a trojica odrađuju parne kartone. U teškoj smo situaciji što se toga tiče, no slične situacije su nam se dešavale u prvom delu na par utakmica ali smo se izborili. I ovoga puta izlazimo jako i hrabro i učinićemo sve da napravimo dobar rezultat, rekao je trener Radnika Slavoljub Đorđević.

U prvom delu prvenstva Radnik je pobedom nad ekipom Rada na domaćem terenu slavio rezultat od 4:2, i ovaj rezultat je slavljen sa razlogom više – ova pobeda bila je ključna za preokret Surduličana u jesenjem delu prvenstva i momenat od kada je Radnik krenuo sa nizanjem dobrih partija.

Utakmica Rad – Radnik odigrava se u nedelju od 15h na stadionu Kralj Petar I u Beogradu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter