0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

ITALIJANI BRUJE O OVOM TRANSFERU: Jedan od najvećih evropskih klubova dovodi Vlahovića, Fiorentini 40 miliona evra!?

Objavljeno: 20.03.21 u 11:53

Srpski reprezentativac blista, a to nije promaklo brojnim klubovima…

U životnoj formi igra Dušan Vlahović, koji je nakon het-trika Beneventu za 45 minuta iskočio u prvi plan italijanske javnosti.

Dan pred utakmicu njegove Fiorentine i Milana ‘šuška’ se o tome da Rosoneri budno prate nekadašnjeg polaznika Partizanove škole i da bi Stefano Pioli, ako ostane u klubu, mogao da ga ima na raspolaganju za novu sezonu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kako piše ‘Gazeta delo sport’, Fiorentina ne želi tek tako da pusti mladog napadača, već planira da od njegovog odlaska inkasira najmanje 40 miliona evra.

Iako Vlahović ima ugovor do leta 2023. godine, veruje se da bi dogovora moglo da dođe već na leto, pogotovo zbog Piolija, trenera kod kog je Vlahović debitovao na ‘Artemio Frankiju’.

Plan Milana je da Vlahović godinu dana dodatno stasava uz Zlatana Ibrahimovića i potom postane udarna igla sedmostrukog šampiona Evrope. U Milanu veruju da će mu najboljij mentor biti Ibrahimović, za koga je Srbin priznao da mu je igrački idol.


(VIDEO:YouTube/MEDINHO)

Ovaj 21-godišnji napadač je ove sezone na 29 utakmica postigao 12 golova i jednom asistirao, a priliku da nastavi dobre igre će imati i u reprezentativnom dresu, tokom prvog okupljanja novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, već tokom naredne sedmice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter