0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

DVA PUTA SKUPLJI OD ZVEZDE, TRI PUTA OD PARTIZANA: Evo koliko vredi Dinamo iz Zagreba!

Objavljeno: 20.03.21 u 15:27

Poznato je koliko vrede Zvezda i Partizan, ali i Dinamo.

Na specijalizovanom sajtu Transfermarkt, dostupne su vrednosti svih timova. Tu su prikazane tržišne vrednosti svakog igrača pojedinačno i one se stalno ažuriraju.

Fudbaleri Dinama su napravili pravu senzaciju pobedom nad Totenhemom u Hrvatskoj rezultatom 3:0. Pre ovog istorijskog rezultata, vrednost njihovog tima procenjena je na oko 104 miliona evra. Junak pobede Mislav Oršić vredi 7.5 miliona, ali će uskoro ta cifra sigurno biti veća.

FOTO: Screenshot/Transfermarkt

Sa druge strane, Crvena zvezda je procenjena na blizu 53 miliona evra, što je gotovo duplo manje od Dinama. Falko je vredan 5 miliona, Gavrić 4, Kanga 3.5… Pošto su crveno-beli ove godine dogurali daleko u Evropi, očekuje se da će se i njihova vrednost povećati.

FOTO: Screenshot/Transfermarkt

FK Partizan na ovom sajtu vredi malo više od 35 miliona evra. Samo na talentovanog Filipa Stevanovića ide neverovatnih 8 miliona. Prate ga Suma sa 2.7, Asano sa 2.5 i Zdjelar koji je procenjen na 2.2 miliona evra.

FOTO: Screenshot/Transfermarkt
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter