0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

NAKON NAJVEĆE BLAMAŽE U KARIJERI: Murinjo ulazi u svlačionicu Dinama, evo šta sledi! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.21 u 16:27

Pokazao je sve svoje ljudske kvalitete.

Sinoć se u osmini finala Lige Evrope desilo pravo iznenađenje. Dinamo je na svom terenu savladao Totenhem sa 3:0 i tako prošao dalje. U Engleskoj je bilo 2:0 za Pevce i ovo je minimalan rezultat koji bi vodio šampiona Hrvatske dalje.

Sigurno da u toku utakmice Murinju nije bilo lako. Mislav Oršić je napunio mrežu njegovog tima, ali je poznati strateg pokazao svoju veličinu. On je nakon meča ušao u svlačionicu Dinama i čestitao im na pobedi uz aplauz posvećen celoj ekipi.

Na konferenciji posle utakmice Portugalac je izjavio da ga Oršić nije izenandio i da je znao kvalitete svih igrača. Takođe napomenuo je da su svi igrači takođe odgledali njegove snimke iz čitave karijere.

Možete da mi verujete ili ne, ali svi moji fudbaleri su odgledali Oršićeve akcije iz cele njegove karijere. Sve snimke smo im pripremili, i to snimke na kojima se vidi pojedinačni kvalitet svakog igrača Dinama. Gol koji nam je dao – videli smo na tim snimcima. I prvi, i drugi, a i treći. Sve što mogu da kažem sada je da sam ja mojim momcima dao sve podatke o Oršiću. A njemu svaka čast na odličnom nastupu, zaključio je Murinjo.

U četvrtfinalu Dinamo će odmeriti snage sa španskim predstavnikom Viljarealom. Ako i njih savladaju u polufinalu bi išli na pobednika iz duela Arsenal – Slavija Prag.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter