0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

MATOVIĆ PRED MORNAR: ‘Moramo da odigramo fajtersku utakmicu’

Objavljeno: 19.03.21 u 15:20

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je pred meč protiv Mornara u ABA ligi, da očekuje ‘dobru, fajtersku utakmicu’.

– Mornar je ekipa koja se bori za plej-of i svaka pobeda im je bitna pred doigravanje. Oni ne žele tu da se zaustave, već žele da osvoje titulu pobednika ABA lige – rekao je Matović za klupski sajt, a potom dodao:

Imaju tim sastavljen od dosta odličnih individualaca što je u ovom momentu najteže braniti. Svaki igrač im je fantastičan šuter, dva visoka igrača koji su fantastični na rol igri i imaju plejmejkere koji kreiraju za sve njih.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Mornara u utakmici 22. kola ABA lige. Ekipa iz Bara trenutno je prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 17 pobeda i četiri poraza, dok je Partizan sedmi sa skorom 7/13.

– Ono što mi moramo, jeste da pružimo jednu fajtersku utakmicu, sve vreme u kontaktu sa njima, da se borimo za svaku moguću loptu i svaki mogući skok, da dođemo u situaciju da budemo čvršći od njih, da bismo mogli da igramo sa njima – rekao je Matović.

– Nama je u ovom momentu potrebna pobeda da se podignemo psihološki kako bismo vratili ono što radimo na treningu. Iskreno očekujem jednu dobru, fajtersku utakmicu – istakao je trener Partizana.

On je naveo i da zdravstveni bilten nije mnogo promenio.

– Erik Mika sigurno neće igrati, Rade Zagorac sigurno neće, dok sa Mozlijem sutra imamo poslednji momenat da vidimo da li će moći da pruži bar nekoliko minuta u igri – kazao je Matović.

Plejmejker Partizana Džoš Perkins naveo je da je Mornar sjajan tim, ali da će njegov tim dati sve od sebe da pobedi.

– Potrebna nam je pobeda. Znate da imamo novog trenera, volimo ga i poštujemo. On želi da počnemo da pobedjujemo, sve radi u tom cilju. Moramo da se držimo kao tim i da ozbiljno udjemo u sve naredne utakmice. Daćemo sve od sebe – rekao je Perkins.

Utakmica Partizan – Mornar igra se sutra od 17.00 u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter