1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU! Crveno-beli su blizu da budu nosioci u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

Objavljeno: 19.03.21 u 09:58

Rezultati revanš mečeva osmine finala Lige Evrope u potpunosti su išli na ruku fudbalerima Crvene zvezde, koji su profitirali iako nisu stigli do te faze takmičenja.

Tako će aktuelni lider Superlige Srbije, ukoliko osvoji novu titulu, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biti nosilac.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Tu privilegiju donelo joj je ispadanje Rendžersa koji je u Glazgovu izgubio sa 2:0 od Slavije iz Praga i završio učešće.

Dilema je jedino da li bi Zvezda krenula iz prvog ili drugog kola kvalifikacija, što takođe zavisi od preostalih rezultata u Ligi šampiona.

Zvezda navija da trofej elitnog takmičenja ne podignu Liverpul ili Borusija Dortmund, dok je preostala šestorka poželjna: Porto, Pari Sen Žermen, Bajern, Real Madrid, Mančester siti i Čelsi.

Pobeda Slavije je donela, ali i odnela, pošto su Česi skočili na listi UEFA u trci za 15. mesto koje donosi dva tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Isto su učinili i Hrvati senzacijom koju je napravio Dinamo Zagreb.

0
0

1 Komentara

  1. Bice Zvezda nosilac i u 4. kolu. I ove godine joj je to za malo izmaklo, za jedno mesto. U medjuvremenu, uvek neko od klubova ispadne, tako da ne bi trebalo da bude problem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter