0
Evropske lige

FOTO Screenshot

HRABRI DINAMO I NEVEROVATNI ORŠIĆ! Zagrepčani pobedili Totenhem i obezbedili prolaz u četvrtfinale! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.21 u 21:27

U osmini finala Liga Evrope Dinamo Zagreb je napravio veliko iznenađenje i savladao Totenhem rezultatom 3:0 nakon produžetaka.

Nakon meča u Londonu koji je Dinamo izgubio od Totenhema rezultatom 2:0, hrabrom i organizovanom igrom izabranici Damira Krznara nadoknadili su ovaj zaostatak i slavili kod kuće nakon produžetaka ukupnim rezultatom 3:2.

Zvezda večeri bio je Mislav Oršić koji je postigao het-trik i vodio Dinamo do velike pobede. Prvi pogodak je postigao na asistenciju Lovro Majera u 62. minutu prelepim udarcem. Drugi gol je postigao u 82. minutu i tako dao nadu Dinamu da može do prolaza.

U regularnom delu rezultat je bio 2:0, a onda je u produžecima Oršić kupio srca Zagrepčana i svih navijača Dinama i postigao treći pogodak u 106. minutu opet na asistenciju Majera kada je skoro sa polovine terena krenuo u solo prodor i fantastično završio akciju savladavši Huga Lorisa.

Jedan od igrača koje trebamo istaći je i golman domaćih Dominik Livaković koji se proslavio sa par odličnih odbrana, a jednu od njih možete pogledati na linku ispod.

Nadigrana je u potpunosti ekipa Žozea Murinja i nakon velikog iznenađenja vraća se kući u Englesku, dok će Dinamo u četvrtfinale!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter