0
AdmiralBet ABA Liga

ČOVIĆ PRED GOSTOVANJE ZVEZDE U PODGORICI: ‘Oni stalno prave zaveru’

Objavljeno: 19.03.21 u 11:30

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je u Jutarnjem programu TV Prva o aktuelnostima u redovima crveno-belih.

Kakav je zdravstveni bilten?

Davidovac ima bakterijsku infekciju. Ostao je u Beogradu da se zaleči. Što se tiče Dobrića, on je sasvim u redu – rekao je Čović.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Da li se meč protiv Budućnosti može okarakterisati kao derbi?

‘Za mene je derbi samo jedan. Zvezda – Partizan, Partizan – Zvezda. Ovi što preko noći pokušavaju da budu veliki… Ove nedelje je bilo puno netačnih informacija. Floskule ’Mi cenimo Zvezdu’ pokazuju se na terenu. Neću da polemišem o tome. Ovo je ABA liga, nije Bokan liga. Igrala je Cibona sa Budućnosti, svo troje srpskih sudija su kažnjeni…’

Poznato je kako je Zvezda ranije dočekivana u Podgorici.

– Oni stalno prave zaveru. To je pred svaku utakmicu, kao mi pravimo spinovanje. Neka i dalje tako misle. Očekujem da bude regularna utakmica. Neka pobedi ko u tom trenutku bude bolji.

Zvezda se bori za Evroligu i sledeće sezone.

‘Uzeli smo Kup u međuvremenu. O tim stvarima će se pričati u narednom periodu. Sezona u Evroligi je specifična. Nemamo publiku, imate ispadanja određenih igrača zbog bolesti, odlažu se utakmice. U Kupu smo imali dvojicu stranaca samo, dvojicu juniora. To je potvrda da postoji domaći potencijal. Nama je veliki problem što nema publike. Naš ambijent je težak za protivničku ekipu. Tako je u Istanbulu, Atini, Tel Avivu. Imamo i veliki finansijski udar. Jednom smo imali 184 navijača i odmah su krenuli na društvenim mrežama…’

Čović je demantovao pisanje anonimnog novinara iz Italije da će Zvezda dobiti dvogodišnju licencu.

– Ne znam. Iskreno da vam kažem. Na ovom prostoru A licencu zaslužuju i Zvezda i Partizan. I ne na dve godine, nego na pet godina. Za to nam je potrebna i pomoć države. To zaslužujemo po rezultatima, tradiciji…Radimo na tome već godinama. Godinama se dokazujemo – ističe prvi čovek crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter