0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

TOMAS TUHEL: ‘Apsolutno se nismo plašili da uđemo u okršaj sa njima’

Objavljeno: 18.03.21 u 10:15

Nemac je ponosan na svoju ekipu!

Čelsi se nakon pobede u dvomeču protiv Atletiko Madrida, plasirao u četvrtfinale najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi. Nakon uspeha, oglasio se Tomas Tuhel.

Odigrali smo dobar meč, svi su pokazali veliku želju i zalaganje, čak i oni na klupi. Moglo je da se oseti koliko želimo pobedu. U prvom poluvremenu su pokušavali sa visokim pritiskom, ali to je otvorilo prostor u njihovom veznom redu i odbrani i mogli smo to da koristimo. U drugom poluvremenu je bilo perioda u kojima nam je bilo teško, ali bili smo spremni da se sa tim nosimo – izjavio  je posle meča Tomas Tuhel.

PROČITAJTE JOŠ: DIJEGO SIMEONE: ‘Jednostavno je, bili su bolji od nas! Više od toga ne može da se kaže’

-Nedostajao nam je Andrea Kristensen, bez Tijaga smo već neko vreme – to u velike ličnosti. Jutros sam rekao Zumi da će igrati i on je odradio odličan posao. Uvek je sve u timskom radu, u hrabrosti i činjenici da se igrači osećaju sigurno jedni pored drugih.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI TRIPL DABL UČINAK ZA JOKIĆA: Dončić razbio Los Anđeles Kliperse! (VIDEO)

-Znali smo da, ako ne budemo mogli da se oslonimo na ofanzivu, uvek možemo da računamo na svoju snagu. Apsolutno se nismo plašili da uđemo sa njima u okršaj, u grub meč. Uživali smo u bici, momci su bili spremni i želeli su da prođu dalje. Četvrtfinale znači da su preostale još četiri utakmice i osećaj je sjajan – zaključio je nekadašnji trener Dortmunda i PSŽ-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter