8
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

SVET SE SMEJE ALBANCIMA: Stadion ih koštao 85 miliona evra, a sada mole eksperte za pomoć! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.21 u 11:14

Bizarna situacija u Tirani!

Stadion ‘Er Albanija’, sagrađen je pre dve godine. Uloženo je čak 85 miliona evra. Iz dana u dan,javljali su se problemi sa samim terenom.

Nedavno je utvrđen razlog! U pitanju je manjak sunčeve svetlosti, a radi se o velikom propustu arhitekti koji su projektovali stadion – piše engleski ‘Tajms’.

PROČITAJTE JOŠ: LAPORTA SE VRATIO: ‘Mesi, znaš da te svi volimo! Izvini, ali moraš da ostaneš u Barsi’

Veliki soliter i  deo tribina, prekrili su jednu stranu terena. Jednostavno, neverovatno je koliko nisu razmišljali prilikom izgradnje stadiona.  Jedan deo terena je stalno u senci!

Albanija dočekuje Englesku u okviru kvalifikacija za SP, a nalaze se u velikom problemu. Dok se svet čudi i smeje, domaćin je  u pomoć pozvao eksperte iz Velsa.

Nezvanično, već su postavljena veštačka svetla kako bi situacija bila koliko, toliko bolja.

0
0

8 Komentara

  1. Neka se i nama ovako smeju i biti ćemo srecni. Naši predsednici FS Srbije su pokrali novac makar za 2 ovakva stadiona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi strucnjci nemamo nijedan kasvetan stadion u drzavi marakana svlacionice su udaljenje 150 metra od terena a i tribine same kao da gledas iz aviona cair koji je trebao da bude neki novi lep stadion sa vecim kapacitetom od 25 k nije zavrsen nakon 10 godina a i ono sto je uradjeno propada …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter