0
Fudbal

FOTO: FSS

STOJANOVIĆ JASAN: Evo šta će biti sa Ristićem, Mitrovićem i Rajkovićem!

Objavljeno: 18.03.21 u 17:51

Stevan Stojanović otkrio je detalje razgovora reprezentativaca i FSS-a.

Pojavila se informacija da će Srbija u ovom reprezentativnom prozoru biti bez Rajkovića, Mitrovića i Ristića. Evo šta je na to rekao Dika Stojanović.

‘Mi smo tu nemoćni, sada je na igračima da li će doći. U razgovoru sa njima svi su obećali da će biti na okupljanju, bez obzira na taj karantin. Uostalom, po povratku bi preskočili samo jednu utakmicu za klub. Razgovarao sam sa igračima, svi su optimisti i iskreno jedva čekaju da dođu i pruže maksimum za reprezentaciju. Očekujem da budemo kompletni u ponedeljak.’ – rekao je Dika.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Potom se osvrnuo i na celokupnu situaciju sa COVID-19.

‘Veliki izazov je pred nama, pogotovo na samom početku, jer imamo jake protivnike, tri utakmice. Prva dva meča su jako bitna, sa Irskom i Portugalom, ali ne plašimo se tog izazova, znamo da imamo dobre igrače, izabrali smo igrače koji će da odgovore zahtevima reprezentacije.’

Nakon toga se dotakao i novog selektora – Dragan Stojkovića Piksija.

‘Dragan Stojković je uvek bio pobednik, bio je lider, znam da uvek voli da pobedi i bez obzira na ishod, njemu je najvažnije da navijači uvek budu zadovoljni. Poznajem njegovu filozofiju, ništa mi nije strano, verujem ja, a verujem da je isto tako i raspoloženje u javnosti.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter