0
Fudbal

YT screenshot

RONALDINJU TEŠKO PALA SMRT MAJKE: Žurke i alkohol po ceo dan!

Objavljeno: 18.03.21 u 21:09

Pre nešto više od mesec dana borbu sa korona virusom izgubila je majka poznatog brazilskog fudbalera Ronaldinja. 

Očigledno je da je Ronaldinja ozbiljno pogodio gubitak majke što su primetili i njegovi prijatelji. Nekadašnji as Barselone i PSŽ-a već neko vreme nekontrolisano se ponaša, i konstatno je pod dejstvom alkohola kako priča jedan njegov prijatelj.

“Svakoga dana Ronaldinjo organizuje žurke. Počinje dan s vodkom, viskijem i džinom rano ujutru i ne prestaje da pije sve do sledećeg jutra. Pio je on i ranije, nije sporno, ali je problem što se posle smrti majke stvar izgleda otrgla kontroli.“ – ispričao je lokalnim medijima jedan od prijatelja fudbalera koji insistira na anonimnosti.

Ronaldinjo sada živi u Porto Alegreu, i tamo se skrasio i živeo je mirno do ovog nemilog događaja. Kao što znate pre toga je imao problema u Paragvaju kada su ustanovili da ima lažne dokumente.

“Živi u tvrđavi u kojoj ima sve što mu treba. Ima veliko srce i pokušava da bude velikodušan prema prijateljima, ali istovremeno i ne primećuje da tako samo sebi još više stvara probleme jer se dohvatio lošeg okruženja“ – ispričao je izvor.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter