0
Lifestyle

FOTO: HOTSPORT

RECI DA ZDRAVLJU! Fitnes zajednica Srbije poziva na otvoreni trening kod platoa Skupštine!

Objavljeno: 18.03.21 u 20:35

Reci da zdravlju! Podržavajući napore Vlade Srbije da restriktivnim merama suzbiju širenje pandemije izazvane korona virusom, želimo da ukažemo na težak položaj fitnes klubova i teretana.


Tim povodom FITNES ZAJEDNICA SRBIJE poziva sve zaposlene u raznim granama fitnes industrije kao i ljubitelje fitnes treninga da u petak 19.03.2021. „u pet do dvanaest“ (11:55) dođu na plato Skupštine Srbije, da treniramo na otvorenom, vodimo računa o zdravlju i podržimo inicijativu #ReciDAzdravlju.

FOTO: HOTSPORT

Ovom inicijativom želimo da ukažemo nadležnima da zatvaranjem fitnes klubova, ruše prvu liniju odbrane zdravstvenog sistema i dovode fitnes u istu ravan sa organizatorima korona žurki i svim ostalima koji ne poštuju propisane mere.

 

FOTO: HOTSPORT

Inicijativu podržavaju fitnes klubovi i teretane širom Srbije kao i distributera fitnes opreme, koji će tog dana daneti sprave i rekvizite dostupne za trening svima koji žele da treniraju, kako bi se fizička aktivnost promovisala u pravom smislu te reči. Vidimo se na treningu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter