0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

NOVA UZDANICA ZA SRPSKU REPREZENTACIJU: Igra u Realu i uči od najboljih!

Objavljeno: 18.03.21 u 13:32

Mladi košarkaš je čestitao 41. rođendan Felipe Rejesu, a onda je stvarno otkriveno kakav je.

Sve oči uprte su u Tristana Vukčevića. On je inače sin Dušana Vukčevića nekadašnjeg košarkaša Zvezde, Olimpijakosa, Reala. Dušan je takođe nastupao i za reprezentaciju SCG.

Mladi košarkaš već duži period trenira sa prvim timom Reala, ali još uvek nije debitovao u Evroligi. U Madridu ima dosta igrača od kojih može da uči, a sigurno da je jedan od najboljih za njega Felipe Rejes.

Čuveni centar je proslavio 41. rođendan. Tristan je iskoristio priliku da mu čestita i tako mu se zahvali na svemu što čini za njega.

Nije me samo danas Felipe Rejes podučavao u reketu, uči me svakog dana poslednjih sedam meseci, kako na tako i van terena. Čast je što mogu da učim od tebe, napisao je talentovani košarkaš.

Zadovoljstvo je raditi sa klincima koji žele da uče i koji žele da treniraju svakog dana i daju sve od sebe, zahvalio mu se Rejes. Tako je potvrdio da se radi o izvanrednom talentu i potom dodao:

Tristane, ti si primer svega ovoga. Ako nastaviš da radiš ovako naporno, sa istom skromnošću kao do sad, stići ćeš daleko.

Supertalentovani košarkaš bi inače mogao da igra za reprezentacije Italije u kojoj je rođen, kao i Grčke jer ima njihovo državljanstvo. Zatim je tu Švedska (preko majke), a takođe i Španija koja bi ga oberučke prihvatila. Ipak on će odabrati Srbiju. To je potvrdio i njegov otac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter