0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost VOLI

NIKOLIĆ PRED ZVEZDU: ‘Mi njih poštujemo, ali cilj je jasan!’

Objavljeno: 18.03.21 u 19:15

Uoči duela sa Crvenom zvezdom, za Sport Klub je govorio Zoran Nikolić.

Crvena zvezda i Budućnost će se sastati u svojevrsnom derbiju ABA lige.

‘Očekuje nas veliki derbi, utakmica u kojoj će prevagu na tasu jednog ili drugog tima, doneti voljni momenat, energija u oba pravca, odbrana. Dobro se poznajemo, iznenađenja su isključena, pa očekujem da će nijanse doneti prevagu na tasu jednog od dva tima. Verujem i nadam se da će pomenute nijanse prevagnuti na našem tasu.’ – rekao je Nikolić i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Poštujemo i cenimo Crvenu zvezdu. Radi se o timu koji je projektovan za TOP 8 fazu Evrolige. Zvezda ima izuzetno kvalitetnu ekipu, koja je pokrivena na svim pozicijama. S druge strane, mi igramo zaista dobro. U samom smo vrhu regionalnog takmičenja, obezbedili smo plasman u četvrtfinale Evrokupa. Imaćemo nekoliko dana više za odmor i pripremu meča u odnosu na velikog rivala, a to može da bude izuzetno značajno u meču koji sledi.’

‘U meču koji nas očekuje protiv Crvene zvezde, uvek je ključna igra u odbrani. Ukoliko defanzivne zadatke odradimo onako kako treba i onako kako se dogovorimo, imaćemo mnogo više samopouzdanja za igru u napadu. Moramo da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, oscilacije moramo da svedemo na najmanju moguću meru. Svaku loptu moramo da tretiramo kao dragocenost, jer je vrlo moguće da jedna lopta reši pitanje pobednika. Ponavljam još jednom, verujem kao i svi u timu, da će pomenuta jedna lopta završiti u našim rukama.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter