0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/EuropaLeague

LIGA EVROPE: Tadić opet strelac u pobedi Ajaksa, Mančester i Arsenal se izvukli, Granada za istoriju! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.21 u 23:09

Odigrani su svi mečevi osmine finala Liga Evrope, a dalje su prošli Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, Roma, Mančester Junajted, Slavija Prag, Viljareal i Ajaks.

Videli smo mnogo uzbudljivih mečeva večeras u osmini finala Liga Evrope, a najveći utisak pored Dinamo Zagreba ostavila je i španska Granada koja je u svom prvom izlasku po Evropi ostvarila istorijski plasman u četvrtfinale!

Granada je pobedila Norveški Molde i na krilima sjajnog Roberta Soldada obezbedila prolaz dalje.

Ajaks je sigurnom pobedom overio prednost iz prvog meča, a opet se istakao naš Dušan Tadić koji je bio strelac drugog pogodka, i to sa bele tačke u 49. minutu.

Arsenal se namučio sa Olimpijakosom koji je pobedio u Londonu rezultatom 1:0 golom Jusefa el Arabija, ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje pošto je u prvoj utakmici rezultat bio 3:1 za Arsenal, pa su ‘tobdžije’ u žrebu za četvrtfinale.

Roma je imala lak zadatak protiv Šahtjora pošto je nosila rezultat od 3:0 iz prvog meča, pa su sada samo rutinski priveli utakmicu kraju i pobedili rezultatom 2:1. Dva gola za ‘vučicu’ postigao je Borha Majoral.

Rendžersu je bilo teško protiv Slavije iz Praga pošto su od 73. minuta igrali sa čak dva igrača manje. Slavija je kontrolisala meč i na kraju slavila sa 2:0.

Viljareal je uspešno završio ono što je započeo Kijevu u prvoj utakmici pa je rutinski savladao Dinamo rezultatom 2:0 i tako se uz Granadu plasirao u dalju rundu kao predstavnik Španije.

Mančester je minimalnom pobedom od 1:0 golom Pola Pogbe, pobedio Milan i obezbedio sebi prolaz u narednu rundu.

Parove četvrfinala ćemo znati u petak kada će se održati izvlačenje u Nionu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter