0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

ŽIVOTNA UTAKMICA JEDNOG OD NAJVEĆIH GROBARA: Predsednik Partizana na respiratoru zbog korona virusa!

Objavljeno: 17.03.21 u 17:33

Čovek koji je dosta toga uradio za crno-bele igra utakmicu života…

Predsednik Rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić nalazi se u bolnici zbog virusa korona, a od utorka je priključen na respirator, potvrđeno je portalu ‘Telegraf’.

Perkunićevo stanje je u sredu nešto bolje u odnosu na prethodni dan, ali je i dalje ozbiljno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ovaj funkcioner je jedan od najvećih navijača Parnog valjka i jedan je od osnivača fondacije „Grobari za nas“, koja je pokrenula veliku akciju za pomoć košarkaškom klubu u teškim momentima.

– Ja sam pre svega Partizanovac, čovek koji voli sport i ‘crno-belu’ porodicu. One godine kada je Partizan izbačen iz Evrope, posle gostovanja Zrinjskom u Mostaru, gde su naši fudbaleri bili dominantni, tada sam na nagovor kuma preuzeo brigu o malom fudbalskom klubu iz Šumadije. Do tada malo ko je znao o Partizanu iz Bumbarevog brda. Brzo smo se organizovali i od običnog kluba stigli do Treće lige. Kupio sam zemljište, napravili smo teren, tribine i punih deset godina sa prijateljima izdržavali klub. Mnogi su nam se divili, nisu verovali da selo sa sto kuća ima trećeligaša, rekao je on svojevremeno.

Takođe, bio je i prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan iz Bumbarevog Brda, koji je imao grb po ugledu na crno-bele, kao i boje kluba.

Perkunić je redovan gost na utakmicama fudbalskog, košarkaškog i ostalih klubova Partizana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter