0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

TUHEL NADIGRAO SIMEONEA, ISKLJUČEN SAVIĆ: Bajern dovršio posao protiv Lacija! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.21 u 22:53

Bajern je ‘rutinirao’ posao protiv Lacija, Čelsi školski nadigrao Atletiko Madrid.

Fudbaleri Bajerna su na svom stadionu dočekali Lacio u okviru drugog dela dvomeča Lige Šampiona i tom prilikom ih ponovo savladali. Prvi susret je završen 4:1 u korist Bajerna.

Vodeći gol na današnjem meču postigao je Robert Levandovski u 33. minutu sa bele tačke. Bajern je kontrolisao utakmicu, ali nije imao potrebu da forsira, jer je imao utakmicu u svojim rukama. Drugi pogodak Bajerna delo je Čupo Motinga!

https://twitter.com/Takipspor3/status/1372301642197053441

Rezultat je smanjio Parolo u 82. minutu utakmice!

Drugi dvomeč se odigrao između Čelsija i Atletiko Madrida. Prvi susret ova dva tima pripao je Čelsiju, koji je ostvario minimalnu pobedu. Isti scenario viđen je i večeras, jer je Čelsi minimalcem prošao dalje i obezbedio sebi mesto u četvrtfinalu.

Jedini gol na meču viđen je u 34. minutu, kada je nakon sjajnog pasa Tima Vernera, odlično reagovao Ziješ. Posao je gostima otežao Stefan Savić zaradivši direktan crveni karton u 81. minutu utakmice!

Čelsi je pobedu potvrdio u 93. minutu, strelac je bio Emerson!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter