1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

PRŠTE SUSPENZIJE U PARTIZANU: Stanojević kaznio 4 igrača koji od sada neće ni trenirati sa prvim timom!

Objavljeno: 17.03.21 u 16:35

Šef stručnog štaba Partizana odlučio je da suspenduje četvoricu igrača.

Crno-beli su danas odigrali prijateljsku utakmicu protiv Iskre iz Bariča, ekipe koja nastupa u četvrtoj ligi Srbije. Priliku su dobili fudbaleri koji su imali manju minutažu.

Photo: Thomas Mühleck

Iskra je uspela da iznenadi Partizan i pobedi rezultatom 1:0. Kako prenosi Telegraf, Stanojević je nakon poraza odlučio da zbog nezalaganja sankcioniše četvoricu mladih fudbalera. Nikola Čolić, Denis Stojković, Nikola Terzić i Nikola Štulić su momci kojima je trenutno onemogućeno treniranje sa prvim timom.

Photo: Thomas Mühleck

Aleksandar Stanojević je često do sada napominjao kako su mu svaki trening i svaki meč podjednako važni. Takođe je naveo da prati i odnos svih igrača prema radu i obavezama.

Trenutno nije poznato koliko će suspenzija trajati. Partizan je u ovom meču igrao u sastavu: Popović, Lutovac, Banjak (od 46. Purić), Ostojić, Brežančić, Smiljanić, Zdjelar (od 46. Ilić), L. Pavlović, Terzić, Čolić (od 46. Stojković), Štulić.

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj mali Terzić povuko na ćaleta. Umišljen,razmažen kao da je fudbal počeo od njega. Otac mu je bio trener u Rembasu iz Resavice i bio je ubedljivo najgori u istoriji tog kluva koji postoji skoro 100 godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter