3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NEKADA MU JE BIO IDOL, A SADA ZAJEDNO TRESU MREŽE U PARTIZANU: Došao je red da i on uveseljava Grobare! (FOTO)

Objavljeno: 17.03.21 u 18:27

Ko bi rekao da će nekad zaigrati zajedno.

Miloš Jojić je svojim sjajnim partijama u Partizanu 2013. godine zaslužio poziv reprezentacije Srbije. Za naš nacionalni tim je odigrao 5 utakmica na kojima je uspeo da postigne jedan gol.

Nakon jedne od utakmica, jedan od mnogih koji je tražio sliku sa Milošem je upravo sadašnji mladi igrač Partizana. U pitanju je Nemanja Jović koji igra na poziciji levog krila.

FOTO: Privatna arhiva

On je ove godine dobio poverenje Aleksandra Stanojevića i do sada je postigao 3 gola uz dve asistencije. Nemanja je rođen 2002. godine u Zvorniku i navijači se nadaju da će vremenom izrasti u sjajnog igrača.

0
0

3 Komentara

  1. Ne da ce vremenom izrasti vec je igracina! Uzmite poslednji mec sa Zlatiborom. Odigrao je utakmicu gotovo bez greske:postigao je cak i gol, dao asistenciju, njegovi prodori i driblinzi su lek za oci i uvek donose uzbudjenja, vraca se na vreme u odbranu gde korektno odradjuje svoj deo posla, pleni njegova neustrasivost u duelima sa mnogo starijima i snaznijima,a pleni i njegova samouverenost ,sto posebno licno cenim….! Naprosto, momak je vec igracina i vec se o njemu prica u Evropi.Samo da tako nastavi,ima podrsku trenera koji mu daje pravu sansu,evo sada je odigrao i ceo mec u seniorskoj konkurenciji, nije samo decko za poluvreme a vec je starter i to sasvim zasluzeno!

    0
    0
    Odgovori
    • Nemanja Jovic je veci potencijal od Filipa Stevanovica. Cenim njegovu borbenost, kretanje po citavom terenu, igru sa loptom i oslobadjanje od nje i kolektivizam u igri. Nedostaju mu cvrstina i snaga, a to se dobija vremenom. Dobro je sto je u timu gde su Nathho, Jojic, Obradovic i Markovic ; koji igrju timski i imaju poverenja u mlade snage. Mogu da potvrdim da mi je vec postao omiljeni igrac, a sledeci koga ocekujem je Mihajlo Petkovic (27.05.2004.g). Ima neverovatne fizicke i fudbalske predispozicije. Bio bi pravi trenutak da ga poslednjih 5-6 kola tekuceg prvenstva Stanojevic uvede u poslednjih 30 minuta igre.

      0
      0
      Odgovori
      • Slazem se potpuno! Momak je cudo od talenta! Jednostavno on ne moze „promasiti“ veliku, veeeliku karijeru! Uzivam da ga gledam kako igra. Ima fenomenalnu tehniku! Dribling brazilskog smeka i sut Kristijana Ronalda!
        Ne salim se, vrlo sam ozbiljan!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter