0
Tenis

FOTO: Youtube/Screenshot

NE OSTAJE MI DOVOLJNO NOVCA: Zaradio je milione u karijeri, pred njim je svetla budućnost, a on kuka!

Objavljeno: 17.03.21 u 18:48

Poznati ruski teniser se požalio italijanskom novinaru.

Andrej Rubljov je do sada u karijeri samo od nagrada zaradio 8 miliona dolara. On se trenutno nalazi na 8. mestu na ATP listi.

Iza sebe ima dobru sezonu, kada se sve presabere, zaradio je i više nego dovoljno. Ipak, ruski teniser je u razgovoru sa italijanskim novinarom Luiđijem Gatuom rekao kako nema dovoljno novca za ulaganje u nekretnine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Prošle godine sam pet meseci morao da dajem plate članovima svog tima, a nije bilo nastupa ni prihoda. Barem sam uštedeo na avionskim kartama. Zarađujem, to je tačno, ali tenis je veoma skup sport i ne ostaje mi dovoljno novca za velike investicije kao što su to nekretnine, rekao je 23-godišnji teniser.

Andrej navodi kako ima velika očekivanja, ali ubeđen je da bi bio bolje rangiran da se igra u normalnim uslovima. Otkrio je i zašto ove sezone ne želi da igra previše.

Da imamo normalan sistem, mislim da bih bio četvrti na svetu. Sa sistemom koji imamo sada, za mene je mnogo teže biti broj četiri iako je sigurno bolje da budem na toj poziciji. Definitivno ne želim previše da igram ove godine ako će to biti život u “balonu”, jer je psihički izuzetno teško biti zaključan u čestim slučajevima, zaključio je Rubljov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter