0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

MURINJO PROKOMENTARISAO MAMIĆEVO HAPŠENJE: Nikada ranije nisam doživeo ništa slično!

Objavljeno: 17.03.21 u 17:49

U četvrtak od 18.55 ponovo se sastaju Totenhem i Dinamo.

Pred drugi meč osmine finala Lige Evrope desila se jedna neobična situacija. Zdravko i Zoran Mamić, kao i još dvojica ljudi iz Dinama osuđeni su zbog pljačke kluba.

Povodom toga, Zoran Mamić je morao da podnese ostavku pa će njegov dosadašnji asistent Damir Krznar voditi tim. Ova situacija je šokirala trenera Totenhema Žozea Murinja.

Ne bih da to previše komentarišem. Jako neobična situacija, nikada ranije nisam doživeo nešto takvo. Šta je tu je, počeo je Murinjo.

Novinari se tu nisu zaustavili, nastavili su da mu postavljaju pitanju o ovom događaju, ali je on ostao uzdržan. Kratko je prokomentarisao šta očekuje od naredne utakmice i tu je završio konferenciju za medije:

Radi se o istim igračima, a ekipu preuzima pomoćni trener. Mislim da će Dinamo igrati isto kao u prvoj utakmici. Sigurno Mamićev prvi pomoćnik deli njegovu fudbalsku filozofiju, zaključio je Portugalac.

Druga utakmica između Dinama i Totenhema odigraće se u četvrtak na Maksimiru. U prvom meču, engleski klub je slavio rezultatom 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter