0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

LEBRON OTKRIO ŠTA ĆE PRVO URADITI PO OKONČANJU KARIJERE: Oduvek sam govorio da mi je to cilj!

Objavljeno: 17.03.21 u 16:16

Najbolji svetski košarkaš otkrio je kakvi su mu planovi nakon završetka igračke karijere.

Lebron Džejms je pre samo nekoliko dana postao suvlasnik bejzbol franšize Boston Red Soks. To je samo još jedan od većih poteza koje on čini van košarke. Podsećamo da je i 2011. postao manjinski suvlasnik Liverpula.

Kao što se pretpostavljalo, ovo je uvod u nešto mnogo ozbiljnije i njemu približnije. Lebron je otkrio da kao svoj krajnji cilj vidi kupovinu NBA ekipe, kao što je to uradio Džordan sa Šarlotom.

Oduvek sam govorio da mi je cilj da posedujem NBA tim. Imam toliko toga da pružim košarci. Znam šta je potrebno za pobedu na tom nivou. Prepoznajem talenat, ali i znam kako ta vodim taj biznis. Moj cilj je da budem vlasnik NBA franšize i to će se desiti pre ili kasnije, istakao je Džejms.

Novinari su ga upitali i koji je ralog tome što se priključio kompaniji FSG, koja je inače vlasnik Red Soksa.

Pre svega, sjajno je biti u tako sjajnoj kompaniji kao što je FSG. Neverovatno je što sam partner sa njima. Što se tiče Red Soksa, očigledno istorijske franšize. Poznata je istorija Svetske serije koju su Red Soksi vratili u Boston, igrače koji su igrali za taj tim i nasleđe koje imaju u tom regionu, zaključio je Lebron Džejms.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter