3
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

KAKAV GOL DEKIJEVOG SINA ZA POBEDU SRBIJE: Čak i najveći majstori bi mu pozavideli! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.21 u 17:18

Laka pobeda za kadetsku reprezentaciju Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije u kategoriji igrača mlađih od 16 godina je u prijateljskoj utakmici lako savladala Rumuniju. Rezultat je bio 3:0, a meč je obeležio sin Dejana Stankovića sjajnim golom iz slobodnjaka.

Aleksandar Stanković je izveo udarac sa ivice šesnaersterca. On je izvanredno prebacio živi zid, dok je golman Rumunije paradom ulepšao gol.

Pre Dekijevog sina, u strelce su se upisali Mateja Bubanj i Mirko Nikolašević. Aleksandar trenutno nastupa za mlađe kategorije Intera i polako ide stopama svog oca.

0
0

3 Komentara

  1. Sramota stvarno odjednom njegovi sinovi u svim
    Selekcijama onaj mali
    Golman 18 godina pozvan za u 21 pa to
    Je nenormalno druga stvar ko zna koliko i boljih golova daju deca ne objave se ali posto je njegov sin odmah u svim novinama zato nikad necemo
    Imati ozbiljan fudbal u zemlji van der sar je sportski ditektor ajaksa pa mu sin sa 23 godine probodi karijeru na pozajmicama u 3 ligu jbg nema kvalitet ne moze tu tata da mu pomogno dok kod nas sve moze

    0
    0
    Odgovori
    • Čestitke malom Stankoviću i samo da nastavi u istom stilu,pa dečko je postigao evro gol.A tebe sramoto bi upitao,tebe i Željka,zašto je sramota imati talentirano dete?Šta to znači ako je sin svetski poznatog i priznatog igrača da nema šanse da igra za reprezentaciju svoje države,u čemu je problem ako znate opravdati svoje bolesne komentare?Ako ste navijači Partizana gnev je opravdan,zar ne?A što se tiče sina direktora Ajaxa samo toliko da je kvalitet već odavno bi bio u prvom timu Ajaxa,sigurno mu tata nije zabranio igranje na najvišem nivou!LP I pokušajte realno razmišljati!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter