6
Domaći fudbal

FOTO: FK Zlatibor

HOTSPORT SAZNAJE: Radulović vratio Ristanovića na mesto uspeha!

Objavljeno: 17.03.21 u 15:55

Kako saznaje Hotsport, Predrag Ristanović, novi je šef stručnog štaba superligaša Zlatibora.

Ovo je odluka koja je donesena posle sporazumnog raskida ugovora sa dosadašnjim trenerom Ljubomirom Ristevskim.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Predsednik kluba Veljko Radulović i zvanično je potvrdio ovu vest i posle konsultacija sa članovima uprave kluba doneta je odluka da ekipu do kraja sezone prevodi doskorašnji sportski direktor Predrag Ristanović.

FOTO: FK Zlatibor

Može se reći da su Veljko Radulović i Predrag Ristanović proverena dobitna kombinacija.

Zajedničkim naporima doveli su klub u Prvu ligu, a onda i u Super ligu, kada je Zlatibor prošle sezone pobedom nad Kolubarom u sred Lazarevca iznenađujuće overio prvo mesto i plasman u elitu.

Zlatiboru predstoji grčevita borba za opstanak. Po mnogima samo pobeda u narednaloj utakmici u Užicu protiv Javora, ekipu sa planinske lepotice ostavlja u trci za opstanak. Igrači su sa oduševljenje primili vest da na klupu ponovo seda Ristanović i za očekivati je da će Zlatibor početi da igra napadački fudbal, kroz taktiku 4-4-2, jer samo tako može doći u situaciju da pobeđuje i pokuša da opstane.

FOTO: FK Zlatibor

Zlatibor u svom timu ima plejadu mladih igrača, bonusa, koji se prate i od strane stranih skauta i od trenera drugih ekipa.i FSS, ali u ovoj polusezoni nisu dobijali puno prilike da igraju. Ističemo golmana Miloša Čupića, vezne igrače Danila Dašića, Uroša Petronijevića i Uroša Miloradovića i napadača Andreja Bogićevića.

0
0

6 Komentara

  1. Samo jako, ova kombinacija je dobra. zaostaje Zlatibor, ali nece biti smak sveta ako bude se vratio u prvu ligu srbije. da se svi mladi igraci zadrze na okupu, da se dovede iskusan vezni igrac i da se krene sa pobedama.
    Ali neka padne JAVOR, PA JE SVE MOGUCE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad pre neko odmah da stigne da napada Radulovica i Ristanovica. Pa ta dva momka bi zivot dali za klub. Imaju iskustva, pa veljko je davao svojih para sigurno. I ceo Zlatibor obozava fudbal. Kome se ne svidja neka ide kuci. Srecno dalje neka bude 2:1 protiv javora.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako breee, nije vam ovo privatan klub u vlasništvu porodica Ristanović i Radulović?! Sinovi kad se malo više opuste i zarakijaju menjaju redom koga stignu, ostalo je još samo Radulović(predsednik kluba) da i on bude trener, ili da stave njihove tate samo oni još nisu bili…

    0
    0
    Odgovori
  4. Napokon pravi potez. Malo su zakasnili ali valjda će krenuti sa pobedama. i napadački fudbal da igraju. Protiv Javora dva napadaca obavezno. Jedva čekam da dodjem iz Priboja da gledam.
    Ristan treba da pojača stručni štab sa mladim trenerom golmana, mislim da.je slobodan Bajković Veljko, brat od nekadašnjeg golmana Zvezde. Top radi sa golmanima u Crnoj Gori.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter