0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnosto VOLI

BUDUĆNOST U PROBLEMU PRED MEČ SEZONE: Milojević neće moći da računa na jednog od najvećih talenata crnogorske košarke za Zvezdu?!

Objavljeno: 17.03.21 u 19:08

Duel ‘plavih’ i crveno-belih na programu je u nedelju…

Narednog vikenda u ABA ligi čeka nas vrlo bitan duel za rasplet u gornjem delu tabele, pošto će snage u ‘Morači’ odmeriti Budućnost i Crvena zvezda.

Kako stvari stoje domaćin će za ovu utakmicu biti značajno oslabljen, pošto se jedan od najvećih talenata podgoričkog tima, Fedor Žugić juče povredio na susretu sa Zadrom i pod velikim je upitnikom za derbi sa crveno-belima, prenele su crnogorske ‘Vijesti’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ovaj 17-godišnji bek je već nekoliko puta uspeo da oduševi javnost na Jadranu tokom ove sezone, a dolaskom na klpu Dejana Milojevića, počeo je da dobija sve veću ulogu u timu, postao je član startne petorke, a najbolju partiju pružio je protiv Cibone kada je ubacio 20 poena uz 6 od7 sa distance, koji mu je inače najjače oružje.

Pomenuti crnogorski list je preneo da je problem skočni zglob i da su snimci pokazali da nema oštećenja, ali da košarkaš i dalje trpi bolove, te da otežano goda. Pred njim je nekliko dana pauze od klupskih obaveza i pravo je pitanje da li će biit spreman da u nedelju od 20 sat, za kada je zakazan početak utakmice, istrči na parket ‘Morače’.

FOTO: KK Budućnosto VOLI

Žugić je inače rekorder Evrolige po najmanjem broju godina kada je načinio debi u ovom takmičenju, pošto je to učinio sa svega 15 godina i 157 dana.

Što se stanja na tabeli tičem prvoplasnirani Mornar je jedini odigrao sve utakmice i posle 21 kola ima skor 17-4. Druga je Crvena zvezda sa skorom 17-2, treća Igokea s 16-4, dok je Budućnost na četvrtoj poziciji s 16 pobeda i tri poraza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter