0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

VLADIMIR JOVANOVIĆ: ‘Svaka utakmica nam je škola! Mi smo mlada, talentovana ekipa’

Objavljeno: 16.03.21 u 21:45

Mladi stručnjak nije nezadovoljan nakon poraza!

Crveno-beli su ubedljivo savladali Cibonu u Beogradu. Gosti nisu uspeli da pruže ozbiljniji otpor, a nakon utakmice oglasio se trener ekipe iz Zagreba, Vladimir Jovanović.

-Crvena zvezda svaku utakmicu igra ozbiljno, ne biraju mečeve, što se videlo i po minutaži nosilaca igre. Stali su u stav, odigrali čvrsto i uz to imali odličnu šutersku utakmicu. Mi smo mlada ekipa, koja je odigrala utakmicu na jednu loptu u subotu protiv Budućnosti, i danas nismo imali snage da se suprotstavimo Zvezdi. Mada, bilo je deonica kojima sam zadovoljan. Svaka utakmica nam je škola i ekipa kroz takve mečeve raste – rekao je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN RADONJIĆ: ‘Nije jednostavna situacija! Nadam se da će Dobrić biti dobro nakon pregleda’

Jovanović je govorio o odlasku u Cibonu. On je prvi trener iz Srbije koji predvodi ekipu iz Zagreba nakon više od tri decenije.

-Odluka je bila čisto košarkaška, primljen sam izvanredno. Cibona je veliki evropski brend, imamo mladu i ekstremno talentovanu ekipu, ali će biti potrebno i vreme da vratimo klub tamo gde pripada. Ciljevi su najviši u domaćim okvirima, a u ABA ligi idemo utakmicu po utakmicu, i već se okrećemo sledećoj koja nas očekuje u petak – zaključio je mladi trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter