0
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

JOKIĆ SE IZJEDNAČIO SA MUTOMBOM: 227. dabl-dabl u karijeri! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.21 u 10:01

Još jedna sjajna utakmica našeg Nikole Jokića u pobedi Denvera protiv Indijane rezultatom 121:106.

Ove noći Jokić je išao do 32 poena uprkos tome što je šutirao 11/25 iz igre, a na to je dopisao 14 skokova, pet asistencija, četiri ukradene lopte i blokadu za 34 minuta na terenu.

Ako ovako nastavi Jokić će biti jedan od ozbiljnih kandidata za MVP priznanje, sjajno igra Somborac a od Denvera je napravio jednu ozbiljnu ekipu koja bi bez njega verovatno bila prosek.

Utakmicu je obeležio i bezmalo minut potpunog ludila u samoj završnici treće deonice. Toliko je trajao napad Denvera bez prestanka, s tim da se u istom ništa konkretno nije postiglo. Uverite se i sami:

Nikola je kraj utakmice presedeo na klupi ali su Nagetse do pobede nosili Džamajhal Grin koji je pokrenuo Denver, da bi Pol Milsap, Vil Barton i Majkl Porter dokrajčili Pejserse.

U ekipi domaćih uz Jokića dvocifreni su bili još Porter i Barton dok je kod gostiju najuspešniji bio Malkolm Brogon sa 24 poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter