0
Fudbal

FOTO: Facebook/screenshot

‘BOMBA’ TAVAMBE NA DEBIJU NESTORA EL MAESTRA! Okršaj bivših fudbalera Partizana pripao Kameruncu (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.21 u 12:40

U prvoj utakmici Nestora El Maestra (37) na klupi Al Tavona u Kupu Kralja Saudijske Arabije savladana je Al Kadisija rezultatom 2:1 i obezbeđen je plasman u polufinale.

Utakmicu je obeležio direktan duel dva bivša igrača Partizana Leandra Tavambe i Uroša Vitasa.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Kamerunac je bio nezaustavljiv tokom čitavog meča, a u desetom minutu utakmice poslao je pravu bombu u gol protivnika za vođstvo svog tima od 1:0.

– Zadovoljan sam pobedom i prolaskom u polufinale. Još važnije od toga odigrali smo odličan meč protiv tima od koga smo već dva puta gubili u prvenstvu. Dolaskom novog šefa stručnog štaba zaigrali smo mnogo ofanzivnije i moram da kažem, i meni, a i celom timu mnogo više odgovara ovakav stil igre – hvali Leandre Tavamba.

Al Tavon je pre samo tri dana potpisao trenera srpskog porekla, Nestora El Maestra, koji je izabrao kompletan stručni štab iz Srbije.

Za Maestra se u delu srpskih medija često navode pogrešno interpretirane izjave.

– Nisam se slagao sa politikom tadašnjeg predsednika Miloševića, uostalom kao i mnogi drugi. Srbija je moja zemlja koju obožavam i sasvim je logična stvar da i moj stručni štab dolazi iz Srbije – jasan je Nestor.

Ko je sve u stručnom štabu od trenera?

– Pomoćnici su mi Nikola Lazarević, trener sa Pro licencom koji je već radio u Aziji, moj brat Nikon El Maestro koji je bio sa mnom i u Šturmu, trener golmana je Branko Katić, dosadašnji trener u Crvenoj Zvezdi, i kondicioni trener je Bojan Stamatović koji je već radio u Saudijskoj Arabiji, a poslednji klub mu je OFK Beograd – predstavio je pomoćnike El Maestro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter